Hızlı Kilo Vermenize Yardımcı Olacak 7 Alışkanlık

Hızlı Kilo Vermenize Yardımcı Olacak 7 Alışkanlık

 

Hızlı kilo verme nize yardımcı olacak diğer 7 öneri: Sağlıklı Beslenin. Son zamanlarda yapılan bir araştırma, yemeklerden yarım saat önce sağlıklı beslenmenin aslında daha az kalori yemenize ve dolayısıyla %44 daha az kilo vermenize yardımcı olduğunu gösteriyor. Kahvaltıda Yumurta yiyin. Daha Küçük Tabaklar Yiyin.

Daha Küçük Tabaklar Seçin ve Yiyeceklerinizin Cazibesini Azaltın. Tabağınızın boyutu ne kadar yiyecek aldığınızı ve ne kadar enerji harcadığınızı etkiler. Daha büyük bir yemekten küçük lokmalar aldığınızda, daha çabuk doyurursunuz. Daha küçük tabaklar seçmek, yiyecekleri ağzınızdan çıkarmak için daha az zaman harcamanız anlamına gelir. Acıktığınızda, gün içinde atıştırma olasılığınız daha düşüktür, bu da günün ilerleyen saatlerinde daha az miktarda yemiş olmanıza göre daha fazla kalori harcamanıza neden olur.

Her Gün Kahvaltı, Öğle ve Akşam Yemeği yiyin. Obezite dergisinde yayınlanan yeni bir araştırma, her gün kahvaltı yapmanın aslında gün içinde kahvaltı yapmayanlara göre daha az yemenize neden olduğunu öne sürüyor. Ayrıca kahvaltı, kan şekeri seviyenizi kontrol etme ve gün içinde açlığı düzenleme becerinizi geliştirir. Diyetinize büyük miktarda sebze ve yağsız et dahil ettiğinizde, sabit ve düzenli kan şekeri seviyelerine sahip olma olasılığınız daha yüksektir ve bu da diyetle ilişkili obezite dönemlerini yaşama olasılığınızı azaltır.

Share this article :

Yorum Gönder